top of page

Thu, Sep 21

|

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Green revolution - konferencija

Pridružite se regionalnom privrednom događaju "100 najvećih", koji će biti obilježen izvanrednom konferencijom pod nazivom Green Revolution.

Green revolution - konferencija
Green revolution - konferencija

Vrijeme i lokacija

Sep 21, 2023, 10:00 AM – 2:00 PM

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Više informacija

Poslovne novine već 36 godina realizuju projekat „100 najvećih u BiH i regionu“. Jedinstven je po tome što sadrži potpuno objektivne rang-liste kompanija razvrstanih prema ukupnom prihodu, dobiti, uposlenima i izvozu.

Ove godine regionalni privredni događaj “100 najvećih" obilježit će konferencija pod nazivom Green Revolution koja će okupiti vodeće stručnjake iz područja obnovljivih izvora energije, očuvanja okoliša i e-mobilnosti.

Podijeli

Rezervišite vaše mjesto

Green Revolution - Konferencija

Ove godine regionalni privredni događaj “100 najvećih" obilježit će konferencija pod nazivom Green Revolution koja će okupiti vodeće stručnjake iz područja obnovljivih izvora energije, očuvanja okoliša i e-mobilnosti. Cilj je razgovarati o ključnim pitanjima o održivom razvoju, prelasku na obnovljive izvore energije i promicanju zelenog načina života. 

Sudionici će imati priliku čuti predavanja od najcjenjenijih stručnjaka u ovim područjima, sudjelovati u panel raspravama i umrežiti se sa drugim uspješnim privrednicima. Tokom konferencije bit će riječi o inovacijama u tehnologiji obnovljivih izvora energije, najnovijim trendovima u očuvanju okoliša i prednostima koje e-mobilnost nudi. 

Budite dio pokreta koji mijenja svijet na bolje!

Gala večer

Ne propustite priliku da budete dio "100 najvećih u BiH" gala večere i stvorite nezaboravne trenutke. Pridružite se najvažnijim i najutjecajnijim osobama u državi, ostvarite važne kontakte i proširite svoje horizonte. Kupite kotizaciju i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Green revolution + Gala večer

Želite li biti dio konferencije Green Revolution i  Gala večeri "100 najvećih"?

Kupite svoje kotizacije odmah i osigurajte svoje mjesto na ovom inspirativnom događaju.  Broj mjesta je ograničen!

KUPI KOTIZACIJU

Molimo vas da popunite formu

Hvala!

bottom of page