top of page

Thu, Sep 21

|

Sarajevo

Gala večer 100 najvećih u BiH

Gala večer 100 najvećih u BiH
Gala večer 100 najvećih u BiH

Vrijeme i lokacija

Sep 21, 2023, 7:30 PM – 11:30 PM

Sarajevo, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Više informacija

Poslovne novine već 36 godina realizuju projekat „100 najvećih u BiH i regionu“. Jedinstven je po tome što sadrži potpuno objektivne rang-liste kompanija razvrstanih prema ukupnom prihodu, dobiti, uposlenima i izvozu.     

U sklopu projekta vodeći privrednici BiH imaju priliku da se predstave kroz višemjesečnu medijsku i digitalnu kampanju, razmijene iskustva i daju smjernice za poboljšanje ekonomskog ambijenta, te ostvare nove kontakte i povežu se na B2B susretima i konferencijama.

Projekat „100 najvećih u BiH i regionu” doprinosi razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse. Nudi veću prepoznatljivost i promociju onim kompanijama koje žele da se sa Pečatom „100 najvećih u BiH“ predstave klijentima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici i da se svrstaju u grupu najznačajnijih kompanija u BiH i regionu.

Kotizacija

 • Gala večer

  Poslovne novine već 36 godina realizuju projekat „100 najvećih u BiH i regionu“. Jedinstven je po tome što sadrži potpuno objektivne rang-liste kompanija razvrstanih prema ukupnom prihodu, dobiti, uposlenima i izvozu. U sklopu projekta vodeći privrednici BiH imaju priliku da se predstave kroz višemjesečnu medijsku i digitalnu kampanju, razmijene iskustva i daju smjernice za poboljšanje ekonomskog ambijenta, te ostvare nove kontakte i povežu se na B2B susretima i konferencijama.

  BAM 450.00
  +BAM 11.25 service fee
 • Green revolution + Gala večer

  Pridružite se regionalnom privrednom događaju "100 najvećih", koji će biti obilježen izvanrednom konferencijom pod nazivom Green Revolution. Ova konferencija okuplja vodeće stručnjake iz područja obnovljivih izvora energije, očuvanja okoliša i e-mobilnosti s ciljem razgovora o ključnim pitanjima održivog razvoja, prelaska na obnovljive izvore energije i promoviranja zelenog načina života. Osim nevjerojatnih predavanja od strane vodećih stručnjaka, očekuje vas i Gala večer "100 najvećih", koja ć

  BAM 700.00
  +BAM 17.50 service fee

Total

BAM 0.00

Podijeli

Rezervišite vaše mjesto

Green Revolution - Konferencija

Ove godine regionalni privredni događaj “100 najvećih" obilježit će konferencija pod nazivom Green Revolution koja će okupiti vodeće stručnjake iz područja obnovljivih izvora energije, očuvanja okoliša i e-mobilnosti. Cilj je razgovarati o ključnim pitanjima o održivom razvoju, prelasku na obnovljive izvore energije i promicanju zelenog načina života. 

Sudionici će imati priliku čuti predavanja od najcjenjenijih stručnjaka u ovim područjima, sudjelovati u panel raspravama i umrežiti se sa drugim uspješnim privrednicima. Tokom konferencije bit će riječi o inovacijama u tehnologiji obnovljivih izvora energije, najnovijim trendovima u očuvanju okoliša i prednostima koje e-mobilnost nudi. 

Budite dio pokreta koji mijenja svijet na bolje!

Gala večer

Ne propustite priliku da budete dio "100 najvećih u BiH" gala večere i stvorite nezaboravne trenutke. Pridružite se najvažnijim i najutjecajnijim osobama u državi, ostvarite važne kontakte i proširite svoje horizonte. Kupite kotizaciju i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Green revolution + Gala večer

Želite li biti dio konferencije Green Revolution i  Gala večeri "100 najvećih"?

Kupite svoje kotizacije odmah i osigurajte svoje mjesto na ovom inspirativnom događaju.  Broj mjesta je ograničen!

KUPI KOTIZACIJU

Molimo vas da popunite formu

Hvala!

bottom of page